Inside Rules

Anunturi importante pentru forum, regulamente, etc.
myx
Posts: 196
Joined: 25 Nov 2015, 12:32
Location: Sibiu

Inside Rules

Postby myx » 02 Dec 2015, 23:05

1. Forumul TekAdvice este un forum destinat în principal doritorilor si posesorilor de produse achizitionate de pe http://www.tekadvice.ro.

a) Discuţiile care nu reuşesc să se apropie de acest domeniu vast nu sunt agreate de conducerea forumului. Avem totuşi în comun, administratori, moderatori şi useri, şi alte domenii de interes (filme, muzică etc) care au dedicate secţiuni speciale. Abaterile dincolo de sfera acestor domenii sunt permise doar în măsura toleranţei moderatorilor şi administratorilor.

b) Moderatorii secţiunilor respective au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă fără să dea (în mod necesar) explicaţii în momentul în care consideră că discuţia respectivă nu aduce un plus de valoare forumului.

2. În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici. Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent dacă l-aţi citit sau nu.

3. Moderatorii/administratorii au dreptul să aplice sancţiuni ce variază de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioadă (ne)determinată, pe o secţiune sau pe întregul forum, până la ştergerea definitivă a contului în cauză. Aceste sancţiuni sunt aplicabile tuturor userilor dacă nu se respectă punctele incluse în prezentul regulament. Lista completă a sancţiunilor poate fi găsită aici.

a) Nu se încurajează sub nici o formă goana după posturi. Nu se oferă absolut nici un premiu celui care depăşeşte recordul de posturi pe zi. Postaţi un mesaj doar dacă ceea ce aveţi de spus are legătură cu topicul. Nu este permisă abaterea de la profilul secţiunilor acestui forum. De asemenea, este recomandată folosirea opţiunii Search pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi sub forma iniţierii unui nou thread nu a fost deja discutat.
b) Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice ("da", "lol", "aşa e" etc) promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legilor ţării noastre.

c) Este interzisa evidentierea posturilor prin folosirea de culori si fonturi cu o marime peste cea default. Exceptiile nu se prezuma, ci se aplica dupa aprobarea moderatorilor sectiunilor unde se doreste a se posta in cauza.

d) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.

e) Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal (flame-uri) - atât iniţiatorii lor cât şi cei care se prind în acest joc periculos vor fi sancţionaţi foarte drastic.

f) Nu se acceptă clonele. Dacă un user este banat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi banate. Lucru valabil şi pentru conturile folosite pentru a cere explicaţii înainte de expirarea unui ban temporar. Această regulă este retroactivă.

g) Recidiva, chiar şi în cazul abaterilor uşoare, se consideră factor agravant.

h) Spam-ul publicitar prin intermediul mesajelor private este strict interzis. Atenţie! Nu folosiţi această regulă pentru a plăti "datorii", deoarece se poate verifica foarte uşor dacă o reclamaţie de acest gen este validă sau nu. În cazul în care un utilizator este găsit vinovat de încercarea de a păcăli moderatorii sau administratorii, sancţiunile vor fi extrem de severe.

i) Nu se accepta folosirea link-urilor tip referrer.

j) Avatarii, custom title-urile, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă sau pornografică. Mesajul lor nu trebuie să producă confuzie între calitatea de user şi cea de moderator / administrator sau să încalce legile în vigoare ale ţării noastre. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor şi alte restricţii.

4. Orice plângere împotriva unui alt user (folosind sau nu opţiunea Report this post to a moderator) va fi soluţionată de moderatorul secţiunii respective sau, în cazuri excepţionale, de un administrator. Orice reclamaţie împotriva unui moderator va fi soluţionată cu cea mai mare seriozitate şi atenţie cuvenită de către un administrator. Decizia acestuia este definitivă privind cazul respectiv. Folosirea abuzivă a opţiunilor indicate în prezentul paragraf va fi pedepsită.


5. Închiderea conturilor și ștergerea datelor personale:

Conturile create pe forumul TekAdvice nu sunt șterse la cerere.

Dacă un utilizator dorește ștergerea anumitor date personale (nume, număr de telefon, adresă, CNP sau serie/nr. buletin), este necesară trimiterea unui e-mail pe adresa de contact a magazinului care să conțină toate link-urile cu mesajele de pe forum ce includ datele respective.

ATENȚIE! Pentru a păstra continuitatea conversațiilor, mesajele nu vor fi șterse, ci editate. Astfel, datele personale nu vor mai fi vizibile public, dar la cererea instituțiilor de stat competente, ele vor fi în continuare disponibile dacă sunt solicitate.

De asemenea, în cazul unui număr foarte mare de mesaje incluse într-o solicitare de ștergere a datelor personale, procesarea ei nu va fi instantă (maxim 30 de zile).


*** În orice situaţie neacoperită specific de prezentul regulament, administratorii forumului au întotdeauna ultimul cuvânt. ***
P950: i7 8750h, 1060GTX, 16GB DDR4, 970PRO 1TB, 500GB A400 FHD IPS 144Hz

Return to “Administrativ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests