Multumesc frumos pentru idei si sfaturi - am sa incerc! Cel mai probabil este blocat. Eu am noroc pe partea de pixeli. Si la Retina MacBook-ul ce-l aveam inainte aveam unul proeminent care se vedea alb peste orice culoare. Si inca 2 mai micuti care erau mai greu de gasit.Politica pentru pixeli morti e cea standard si anume ca trebuie macar vreo doi pixeli morti complet. Ce ai tu este foarte probabil sa fie doar subpixeli blocati. Cauta pe net programe care la un astfel de caz e posibil sa ajute. Incearca inclusiv masarea usoara a zonei.
BTW: Ar fi interesant sa oferim optional garantie extra pentru ecran de tip "No dead pixel for one year" la un cost suplimentar? Ce pret credeti ca ar fi decent sa fie o astfel de garantie?
Iar cu garantia optionala (extra) pentru display ar trebui sa faceti un thread nou pentru toate modelele - ca sa vada toata lumea si sa isi dea cu parerea mai multi utilizatori, asa cred?!...
Si cred ca mai degraba v-ati face voi calculele, apoi veniti cu un rezultat si apoi ne intrebati... ca asa lumea o sa zica 50-100 de lei (poate e mult/poate e putin) dar mai intai trebuie sa veniti voi cu o oferta cu care clientii sa contraoferteze. Cred??